Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara pessimist - är fult

så passa dig,
för att klaga

bit ihop,
för fan!

bit i gräset,
för helvete
tills käken kajkar ur led

slit, släpa
knoga på för fan!

sluta klaga din jävla jamare!

men ibland är det så himla skönt att klaga
att få gnälla av sig lite
att få spy galla
över all skit
all orättvisa

det är så skönt att få pysa
fisa ut orden
och få
ro

i magen
i sinnet
i livet




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-19 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t