Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Tid, har ingen betydelse.

Materiella händelser, har ingen mening.

Det enda som har en innebörd, är det vi inom oss upplever.


De lagar och former vi tycker oss se i våra liv är bara uppgjorda, skapade av vårt eget medvetande. För om vi såg världen, äkta, utan dessa självskapade verklighetsförvrängingar, skulle vi skrämmas bortom den gränns vårt enkla sinne klarar av.


Och jag, är på väg att se verkligheten.




Fri vers av daar
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-02-04 02:57



Bookmark and Share


    sfb
jasså det säger du nic.. intressant tanke det får mig att tänka på en gång 1986 när jag träffade en gammal man från portugal och vi började prata och drigkc avin och han berättade att en gång.....
2007-12-11

  Nic
Det enda som har en innebörd, är det vi inom oss upplever.
så enkelt är det
2006-02-04
  > Nästa text
< Föregående

daar
daar