Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Vinden den tar i

 

 

 

känner hur vinden tar i

den flyttar mig längre

och längre framåt

 

tänk om jag kunde lyfta

flyga över takense in

i människors boningar

 

se vad dom har för sig

när dörren är stängd

mot världen utanför

 

flyga som en fågel

sitta på takåsen

se ut över nejden

njuta av utsikten

bort mot dom blånande bergen

 

vinden som tar i

böjer trädens grenar

så dom bugar sig mot marken

 

jag drömmer mig bort

till sol och värme

om jag blundar önskar

och ber, så snart kanske

den är här sommaren

ger oss den sol och värme

vi längtar efter just nu

 

 

anits 19 juni 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-20 00:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En fin önskan.
2012-06-20

  Eva Helene VIP
Ja, det gäller att passa på att ta sig en flygtur när tillfälle bjuds. :)
2012-06-20

  Ljusletaren
Fina drömbilder du har och det är dessa som vi ska ta fram då och då ;.)
/kram
2012-06-20

  Anya VIP
Vilken vacker bild till texten med drömmar. Jaa nu vill vi ha sommar på riktigt.
2012-06-20

  poetryGirl
härlig flykt i dina ord!
2012-06-20

  Bibbi VIP
"En stark önskan når alltid sitt mål"
2012-06-20

    ej medlem längre
Ja, låt oss hoppas att solen tittar fram å värmer oss...
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP