Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Solen och ljuset

 

  

 

vaknar ser ljuset genom persiennens

springor går upp drar upp persiennen

låter ljuset flöda in i rummet går och

lägger mig igen

 

ser hur solen låter sina strålar

dansa in i rummet skönt med ännu

en morgon när solen välkomnar

mig till en ny dag

 

ser också att jag behöver damma

både här och där i rummet det tar

jag senare nu ligger jag och njuter

av en ny morgon en ny dag

dammet är det ingen som tar

ifrån mig

 

jag vill njuta en stund till med att

göra ingenting det är skönt att få

ha det så efter alla år av tidiga mornar

 

 

anits 20 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-20 09:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart att kunna ligga kvar en stund och bara njuta.
2012-06-20

    Ken Cassel
Bra, Stina!

Ja, jag hoppas också att du får en bra dag..:)

Kramar!
2012-06-20

  Ljusletaren
Önskar dig en bra dag/kram
2012-06-20

  Anya VIP
En text med hög mysighetsfaktor. härligt!
2012-06-20

  Bibbi VIP
Njuter tillsammans med Dig!
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP