Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




I mina drömmar

 

 

i mina drömmar kan jag höra

vågorna slå mot klipporna

kan se havet när det stormar

 

sitta på den högsta klippan

när stormen bedarrat

de ut över vattnet

se långt där borta

hur hav och himmel möts

 

kan se mig själv gå där

i strandkanten

med en fot i det kalla vattnet

den andra foten

i den mjuka varma stranden

 

i mina drömmar kan jag mycket

där drömmer jag mig bort

från allt som varit tungt och svårt

njuter av att äntligen få var

som jag är

 

 

anits 20 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-20 09:16



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert om havet
2012-06-22

  Lars Hedlin
Underbara havet!
2012-06-21

  aol
känner igen mej själ bra skriftat fina poetvän,
2012-06-20

  ResenärGenomLivet VIP
Sköna drömmar.
2012-06-20

  Ljusletaren
Detta är en njutningsbar meditation.
Suveränt ordade ord/kram
2012-06-20

  poetryGirl
fint skrivet om havet...jag bor själv vid havet
2012-06-20

  Bibbi VIP
"Om det är en dröm så låt mig få drömma"!!!
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP