Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som givetvis


om jag hade skägg
skulle det sitta fast
i brevlådan
om jag hade fötter
skulle de sitta i kläm
i en pansardörr
om jag hade en hjärna
skulle den trilla lustigt
ner i ett syrabad

men det har jag inte

jag har bara en trasig radar
och ett klistermärke i pannan
där det står I just don't get it

med stora bokstäver

givetvis




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-21 08:29



Bookmark and Share


    Billy Andersson
"om jag hade en hjärna
skulle den trilla lustigt
ner i ett syrabad"

<3
2012-06-21

  Ulf D VIP
Vacker humor!
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP