Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Vackra fåglar

  

jag såg dom igår på gräsmattan

med sin skimrande fjäderdräkt

var det som om dom kom med

solen gjorde mig lätt i sinnet

 

dom hade fullt upp med att leta

efter mat i den nyklippta gräsmattan

så ivriga att få med sig av det som bjöds

så dom tog ingen notis om mig som

stod på altanen njöt av det jag såg

 

denna tidiga morgon i juni aldrig har

jag kommit så nära dessa vackra fåglar

stararna ville inte röra på mig rädd dom

skulle flyga sin väg så kameran blev kvar

inne i sin låda

 

 

 

anits 21 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-21 10:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Förevigade av ögats lins har du förvandlat bilden till ord - som i sin tur målar en vacker bild för läsaren
2012-06-27

  Lars Hedlin
Får en vacker känsla
2012-06-26

  Ljusletaren
Magiskar ögonblick detta med alla djuren ;.)
/kram
2012-06-24

  Anya VIP
En fin ögonblicksbild och bilden till var mycket vacker.
2012-06-23

  Eva Helene VIP
Fin ögonblicksbild!
2012-06-21

  ResenärGenomLivet VIP
Det finns så mycket skönt att njuta av. Fint.
2012-06-21

  aol
så vackert att se, bra skriftat vännen,
2012-06-21

  Bibbi VIP
Ljuvligt skådespel i naturen.
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP