Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig

Jag brinner. Min själ svider och tårarna fräter sönder mina ögon.
Hjälp mig, snälla. Jag begär inget annat än att smärtan försvinner.
Som en stor klump i magen, i hjärtat, i halsen. Ångest.
Får inte fram ett ljud. Är helt stum. En vacker dag, då jävlar. Jag lovar.
Kan snart inte hålla mig längre. Smärta. Åh, den här jävla smärtan.

Fyfan. Dö Jennifer, dö.




Fri vers av KattSvansFein
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-22 10:14



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Bra att du kan hata. Bättre att vara arg än besviken..
2012-06-22

  NågonAnnans
Ångest kan vara enormt smärtsamt, precis som sorgen i hjärtat..
2012-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Hat passar bra en värdelös dag som denna.
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

KattSvansFein
KattSvansFein