Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självplågeri

När inget stämmer, när allting är fel
Alla är borta, jag orkar inte mer
Lämna mig aldrig, jag känner mig kär
Vart tog du vägen? Hur blev det såhär?
Hösten är vacker, men hjärtat gör ont
Rummet är fullt, men hjärtat är tomt
Känslorna skriker i mitt inre raseri
Skrik utan ljud blir mitt självplågeri

Ingen som hör mig, mitt liv är ju slut
Ständigt en längtan efter vägen ut
Vi försvann iväg, kanske aldrig igen
Psyket är slitet, smärtan är min vän
Skrattar och ler, blodet rinner ändå
Finns ingen mening som inte är två
Känslorna skriker i mitt inre raseri
Skrik utan ljud blir mitt självplågeri




Fri vers av KattSvansFein
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-06 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KattSvansFein
KattSvansFein