Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna är till dig, Marcus <3


Tvillingsjäl - lämna mig aldrig

Jag är så glad
Att jag har hittat dig, min älskade vän
Jag är så glad
Att någon äntligen gör mig lycklig igen
Jag är så glad
Att du förstår dig på mig som ingen gör
Jag är så glad
Att du frivilligt faktiskt både ser och hör

Allt jag vill
Är att ha dig här, alldeles mjuk i min famn
Allt jag vill
Är att höra dig andas, att viska ditt namn
Allt jag vill
Är att ta mig till dig och bara känna dig
Allt jag vill
Är att du ska fortsätta att bry dig om mig

Tvillingsjäl - lämna mig aldrig




Fri vers av KattSvansFein
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-23 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KattSvansFein
KattSvansFein