Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte längre överleva


det är en av de där kvällarna

när tankarna är irrbloss kring pannan
livet skimrar som vackrast just där rosorna regnar
och själen nästan inte ryms i kroppen

för att man finns

en annan dag

kanske jag finner de riktiga orden
för att beskriva denna resa
som varit så lång besvärlig svår och underbar
allt det där som varit livet du vet

men inte i kväll

för åh du

nu lever jag

och orden smakar så gott vilar så mjukt i hjärtat mitt

jag överlever inte längre jag lever och
det känns så lyckligt inuti att det nästan brister




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-22 21:16



Bookmark and Share


  Minkki VIP
finfin textfiligran
2012-06-23

  desert star
fint
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP