Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Sårad och besviken

 

 

jag tror inte du förstår

hur sårad jag blev

den gången du gick bakom

ryggen på mig

 

tog dig friheter som du sa

skulle hjälpa mig det gjorde

det inte istället stjälpte det mig

 

nu står jag här flera år senare

försöker få upprättelse det går

inget vidare jag ger inte upp

 

på något vis ska det gå jag är

envis kommer att strida för det

jag har rätt till

 

jag skulle aldrig kunna göra

så mot en enda människa vän

eller ovän så som du gjorde

mot mig

 

såret i mitt hjärta kanske

kommer att läka jag hoppas

och vill tro det

 

när vänner sviker går bakom ryggen

då gör det ont riktigt ont jag har

funnit nya vänner är noga med

vad jag säger vis av att ha blivit

mycket sårad av en så kallad vän

 

 

 

anits 23 juni 2012

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-23 15:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Väl poetat om det sårande i en väns svek
2012-06-27

  Lars Hedlin
JA man får en känsla av både lessamhet och ilska...
2012-06-26

  Anya VIP
Svårt med mänskliga relationer. Bra att diktarjaget hittat nya vänner.
2012-06-25

  Bibbi VIP
Håller med Spanaren
2012-06-24

  Ljusletaren
Detta kan inte ha varit en vän alls?!?!
/kram
2012-06-24

  ResenärGenomLivet VIP
Visst gör det ont, men du kanske måste förlåta för att kunna gå vidare.
2012-06-24

  genni VIP
Visst blir man ledsen när någon går bakom ryggen...var ledsen och kanske sörj en stund, men sen gå vidare. Den som går bakom din rygg är inte värd dina tankar...

k r a m Genni
2012-06-24

  poetryGirl
det gör så fruktansvärt ont att bli sviken, jag hade en väninna som gick ifrån mig efter 26 år..
2012-06-23

  ULJO
Sorgligt
2012-06-23

    Ken Cassel
Har man sådana vänner så behöver man

inga fiender; Stina

Bra formulerat av dig! :))

Kramar
2012-06-23

  Katinka VIP
Mycket berörande. Det är så svårt att förstå hur man kan såra någon fast man kallar sig vän.
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP