Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som K


till dig

för att stranden kom till min fot
den där dagen när du bad mig stå upp

mitt i ett rum

minns du?

hur jag skakade av skräck
hur jag ville fly men inte kunde
hur allting snurrade

men du såg mig

varligt förde du mig tillbaka igen
varligt drog du fram mina gömda ord
varligt hjälpte du mig att sätta foten ned

i trygg sand









Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-24 13:53



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
en mjuk och fin text,
du skriver så vackert nu!
2012-06-24

  Katinka VIP
Underbart fin
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP