Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avklarade noteringar


det är en borde göra annat dag
där post-it lapparna vinkar med sitt läs mig
här står ju allt du skall göra lilla vän

men utsikten från fönstret är så ljuvlig
de mjuka kuddarna så förföriska
orden så smeksamma
tankarna flygande
friheten pulserar genom blodet

avklarad lysande som en liten fyr
betraktar jag livet utanför
känner lugnet mjukheten nydagarna innanför

älskade trollunge

tundran är långt borta
som ett borttappat minne
det gångna årets svartdagar
avvinkade släppta

som små ballonger fyllda av livssmärta

vi skrattar nu
säger farväl till gammalt
söker modigt nytt
sörjer det fina
accepterar det omöjliga
andas förändringen

jag tänder för musiken och
och getterna dansar med
lika ogroovy och ruffshåriga

som jag





Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-24 15:00



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
dina texter är som texter i texter att läsa i bitar lite.. och vackert sammanfogade - håll i dem så de inte seglar i väg bara
2012-06-24

    ej medlem längre
fint !!
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP