Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den underbara familjen


Ni

I mitt hjärta kommer ni alltid finnas
I mitt hjärta kommer det alltid finnas kärlek till er
Ni accepterade mig för den jag var
Ni såg så mycket mer än vad andra skulle sett
Och era barn fick mig alltid att vara glad
I ert hem kände jag mig välkommen
Och möttes alltid i dörren av ett litet troll med ljust blont hår
Hennes skratt var förtrollande och hon hoppade och va glad
I hallen stod en liten pojke och tittade på mig, han va så söt,
Alltid så glad, och jag möttes av en kram av en flicka med långt brunt hår som hade ett hjärta av guld.
En mor så glad och fin,
Hon hade hjärtat på rätt plats och utan att jag frågade så gav hon mig så bra svar
En far som log och Alltid va snäll,
Och deras största son var min andra halva
Jag ångrar inte att jag lärde känna dom
Dom fick mig se med andra ögon
Och oavsett vad så älskar jag er alla




Fri vers av Nikoh
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-24 18:14



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Underbara underbara,,
Dina fina ord om oss.

Finner inga ord är så berörd av
Dina ord....

Kramar från Oss
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Nikoh