Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




MIDSOMMAR

 

 

midsommar så skönt att solen

och värmen kom om så bara för

en dag

 

så roligt att se alla glada och

finklädda barn hoppa och skutta

omkring dricka festis äta bulla

och kakor dansa runt majstången

 

det bästa av allt var midsommar

konserten i kyrkan lyssna till vacker

sång och musik och mitt barnbarn

som nyss fyllt tolv år spela

nyckelharpa

 

att se honom komma gående

in kyrkan och spela tillsammans

med alla vuxna då föll en och annan

tår på en stolt farmors kind

 

när han så spelade solo kom ännu

flera tårar det är en midsommar

som kommer att följa mig länge

 

 

anits 25 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-25 19:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så underbart.

Har barnbarn som spelar fiol och uppträdde i kyrka i konsert i juni så jag vet hur det känns att vara stolt farmor.
2012-06-30

  ULJO
Så fint du förmedlar
2012-06-29

  Maria T
Fantastiskt fint
2012-06-27

  Michaela Dutius
En underbar twext om en dag att minnas
2012-06-27

    sajo
Vilken underbar midsommar du skriver om och jag njöt också av det fina vädret i vår bruksort. Nyckelharpa vad härligt att han spelar detta instrument. Min mamma spelar också nyckelharpa. Gillar din midsommartext.
2012-06-26

  Lars Hedlin
VAckra rader som berör
2012-06-26

    Maria Malm
Vilket fint midsommarminne att spara!
2012-06-26

  Ljusletaren
Du den midsommaren skulle jag också vilja ha fått uppleva. Farmor har all rätt att vara stolt och låta sina guldiga tårar plöja sig fram i takt med musikens skimmer/kram
2012-06-26

    Ken Cassel
Fint Stina! ::))

Kram

Ken
2012-06-26

  aol
så vackert,, såg mitt barnbarn sjunga i kyrkan, med dom andra barnen,ja din skrift strålar värme,
2012-06-26

    Birgersdotter VIP
Så fin midsommar...
2012-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Njutbara stunder. Måste också säga att dina bilder är underbara.
2012-06-25

  Sofhia Wirström
fint skrivet om livet
mitt i livet
din livshistoria - en glimt
vackert skriftat
berörande
2012-06-25

  Eva Helene VIP
Värmer hjärtat.
2012-06-25

    ej medlem längre
Å så fint så fint
2012-06-25

    ej medlem längre
Varma ord.
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP