Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt är en dikt är en dikt<br>


Kastrerat hjärta

Du 

väckte mig

varsamt

sedan våldsamt

bankade liv

i mitt kastrerade hjärta

tog ingen hänsyn

och nu lever jag

igen




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-06-26 00:36



Bookmark and Share


  erkki
Ruggig rubrik, men växande värme! Rätt läckert!
2015-12-18

  Mia Bergenheim
Absolut super! Fyndigt, vackert, pulserande känslosamt - och så underbart enkelt uttryckt. Bravo! Bokmärker.
2015-11-22

  pixter
Hur i hela de senaste 3 åren kunde jag ha missat detta!!!

Kanske var det så enkelt att jag förstod det först nu...
2015-06-06

    ej medlem längre
Gillar denna. Kort och koncis, med mkt känsla!
2014-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP