Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett

Jag

är ett

med Universum!




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 363 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-26 01:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2012-07-01

  Minkki VIP
en stor tillhörighet...
2012-06-26

  walborg
Vår hjärna brukar liknas vid ett universum
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)