Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It´s in the way you speak and every word you say

It´s in the way you seek the flavor of the day

 




Cirkelvandring

Osömn

osunt vaken

klarvaket trött

 

tröjan trång över hals

äntligen moln

äntligen fuktig luft

efter dagar

månader

av kvävande instängd hetta

pulserande i bröst, huvud

 

riddarsporre utanför fönster

växer i takt

djupnar i färg

varje dag

i snabb takt

samma som, i min

 

är jag på samma väg

igen

har jag alltid varit 

på samma väg

bara inte sett

inte lagt märke till

alla riktmärken

alla återkommande

riktmärken

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-26 08:32



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Jag ser att du på något sätt varit i samma tankegångar som jag.....härligt att få upplevelsen av din dikt!
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP