Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Kampen

  

varje dag är en kamp

vad vore livet utan

att jag behövt kämpa

 

det är genom det svåra

jag lärt mig att ta till vara

dom stunder som ger mig harmoni

 

inte lyssna på vad andra

tror är bäst för mig

det är det bara jag själv

som vet

 

genom orden musiken

och sången väver jag

trådar till mitt inre

 

kampen kan ibland vara svår

när jag väl kämpat mig igenom

ser ljuset på andra sidan

då kan jag känna mig

stark och trygg

 

 

anits 26 juni 2012

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-26 20:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2012-06-30

  Maria T
Så fina trådar
du väver
2012-06-27

  Anya VIP
Känner med diktarjaget och känner igen mig. En styrka lyser ändå igenom. Bra!
2012-06-27

  Ljusletaren
Fint ... och sant/ kram
2012-06-27

  Michaela Dutius
När jag läser din text kommer några ord av Nils Bolander i min tanke: "det skänkte mig allt som gör livet till liv - en kamp, ett mål och ett hem."
2012-06-27

    Birgersdotter VIP
Hoppas du får lite lugn och slippa kämpa lite...
2012-06-26

  Catharina Edin VIP
du skulle ändå behöva få lite ledigt från att kämpa -
2012-06-26

  ResenärGenomLivet VIP
Bra beskrivet. Alla kämpar vi nog någon form av kamp.
2012-06-26

    ej medlem längre
Den som lyss till råd är vis...
2012-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Vet precis vad du menar.
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP