Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Rofyllda mornar

 

 

 

 

fåglarna sjunger sina sånger

varje morgon

bryr sig inte om det är

regn eller sol

 

jag kan höra dom där jag

ligger i sängen försöker

få sömnen ur ögonen

för att kunna börja den nya dagen

 

ibland tänker jag och minns

vissa mornar när min morfar

försökte lära mig dom olika

fåglarnas läten och sånger

 

dessa mornar vid köksbordet

morfar med sin stora kaffekopp

jag med en kopp choklad

 

mormor som gick fram och

tillbaka pysslade med sitt  

 

underbara minnen som finns

gömda i mitt hjärta

 

anits 26 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-26 23:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lyckliga Du med så ljusa minnen.
2012-06-30

  Maria T
Tänk att få vakna till
fågelsång
2012-06-27

  Ljusletaren
Oh så fint ... du väcker barndomsminnen inom mig också ... tack!
/kram
2012-06-27

  Sofhia Wirström
fina minnen
vackra
det är sådana minnen
vi spara ska
för att kunna ta fram
så vips ett leende
letar sig fram
2012-06-27

  Anya VIP
Vilken härlig rofylld text. Jag njuter med diktarjaget. Och fin näckrosbild.
2012-06-27

  ResenärGenomLivet VIP
Fina minnen som också väcker minnen hos mej.
2012-06-27

  Michaela Dutius
Ur minnets skattkammare delar du....tack!
2012-06-27

  poetryGirl
man kan se det framför sig.....
2012-06-27

  Eva Helene VIP
Vilken rikedom i dessa minnen! Fint!
2012-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Sådant minns man. Solskensförrådet.
2012-06-27

    ej medlem längre
Fint!
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP