Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är en rand?

Vad är en rand?

En vit rand på en fotbollsplan

Vad är en rand?

En vit rand på himlen när ett flygplan har flugit förbi

Vad är en rand?

En vit rand av många vid ett övergångsställe

Vad är en rand?

En rand som du kliver över när du är med, kliver du bakom är du utanför

En rand som kan se vacker ut men som är föroreningar

En rand som kan innebära liv eller död











Fri vers av Lisa Horton
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-27 00:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul fundering...
2012-06-27

    ej medlem längre
En rand, en linje, en avdelare. Det dyker upp överallt. Mellan salong och scen, mellan människor, mellan varor. Klyvande tomrum. Min egen(domliga) känsla går inte ihop med själva ordet rand, men din text är kraftigt inspirerande.
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Horton
Lisa Horton