Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna upp!


Vakna upp!
Vakna upp ur din dröm.
Vakna upp ur ditt monotona liv.
Vakna upp och se vad du står i.

Väckarklockan ringer i denna dröm.
Sluta snooza sönder livet.

Stiger upp frusen, trött och ensam.
Tystnaden kväver mig.
Luften isolerar mig.
Känns som en gräns mellan mig och alltet.
Jag kan inte känna på något jag inte ser.
För att se det måste jag vakna.
Vakna upp ur min dröm, min egen skapade verklighet.
Men det är tryggt här i de avstängdas värld.
Man vet vad man bör och det är just bara det man gör.

Men man behöver inte tänka bara fråga nån som har gått före
hur man gör,
för att vakna.




Fri vers av Lisa Horton
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-24 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Horton
Lisa Horton