Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lektioner i livet


Lektioner i livet
Lektioner under solen
Lektioner när tårarna faller

Lektioner man håller i
Lektioner det känns som man inte håller

Lektioner man får
Lektioner man ger
Lektioner man valt att ta kanske redan innan man kom hit

Lektioner i vakenhet
Lektioner i drömmar

Alla är de sömmar i vårt unika livsmönster




Fri vers av Lisa Horton
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-20 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Horton
Lisa Horton