Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar promenader!

Fy,
hemskt!
Snubbla på trottoarer, bli överfallna av pensionärer , ungar som skriker och gapar.
Alla giftiga sniglar som man kan döda mig, träd som faller på en.
Bilar som ska döda mig.
Måsar som skiter på mig, giftiga svampar som anfaller.
Dessutom så går det så långsamt.

Tacka vet jag cykelturer.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jean-Michel Orblin
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-27 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin