Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- jag var för uppslukad av dig.

din nakna kropp låg så tätt intill,
jag kysste dig i nacken,
smekte med mina mjuka läppar
mot ditt öra
med korta försiktiga
värmande andetag
kittlandes

Jag tog din hand,
förde den mot mina läppar
och min nakna kropp

min kropp vibrerade till av välbehag,
ville ha dig mer än något annat,

du drog tillbaka din hand,
inte ett ord eller en blick,

din uppmärksamhet var
någon annan stans.
dina ögon vilande på filmen
vi skulle ha sett,

men jag var för uppslukad av dig.




Fri vers av Iskall
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-27 16:57



Bookmark and Share


    Pulvermos
Grymt tydlig vardagsbeskrivning för många.
Hur känns det inte igen. Den där fränvaron mitt i närvaron.
Stor applåd
2012-07-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
underlig prioritering utav den andra - härlig uppslukning utav dig
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Iskall