Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Vår Melodi.

Vad kan jag säga när det är som det är,
har blivit så som det nu har blivit.

Vi skapade en melodi, vi flöt fram.
Men någonstans på vägen tappade vi
takten, och kunde inte känna varandras rytmer.

Men den melodi vi skapa kommer
föralltid vara en melodi jag har i huvudet.
fan.




Fri vers av Iskall
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-21 10:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra !
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Iskall