Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Pappa.

Pappa,

Jag saknar
den tiden jag trodde du var närvarande.

Den tiden jag inte lade märke till
dina klarröda ögon
och lukten av röken i din lägenhet.

Den tiden då jag inte brydde mig om
att räkna ölburkarna på din diskbänk.

den tiden
då jag bara var glad
att du bara var där.




Fri vers av Iskall
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-02 15:16



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Så fint - och jag dig så väl förstår.
Tack!
2012-07-07

  Förstörd
Otroligt fin.
2012-07-07

    ej medlem längre
de sista raderna

ramade in denna fina text om saknad ...
2012-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Jag förlorade min pappa den 13 juni.
Visst var han - liksom vi alla - behäftad med svagheter och brister. Dem skulle jag mer än gärna överse med om jag fick honom tillbaka.
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Iskall