Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Vissla den visan som var vår.


vissla den visan som var vår,
för den jag en gång var.
Så trött.
Utan hopp kan jag inte längre se
kosmetiska konturer av färger.
En evig gråskala.
Färgerna har flagnat med åren.
Hålet i min själ växer sig allt större.
Så splittrad.

Vissla den visan som var vår,
här tar allting slut.


En krigares farväl
vissla.




Fri vers av Iskall
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-05 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iskall