Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan

De skall ringa snart.

Telefonen och blocket är redo,

men hur redo är jag?

 

Slår mig ned;

Beställer lite vatten;

Sluter ögonen;

Lyssnar på ljuden:

    - En bjäbbig pekineser på en av båtarna;

    - Lekande barn på stranden

    - Ett par lågmälda tyskar vid bordet intill;

    - Gråsparvars tjatter

    - och en skriande tärna.

Allt flyter ihop till en frånvarande närvarokänsla.

Jag känner mig ÄRVARANDE.

Vaknar upp. Tar en klunk vatten.

 

Nu får de gärna ringa!

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 391 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-28 00:08



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ärvaro, kul!
2012-06-30

  ResenärGenomLivet VIP
Man blir nyfiken. Vem ska ringa? Var är du? mm
Man kan nästan se det framför sej, som i en film. Kul.
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)