Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Tankar efter ett möte

 

 

  

du ville lägga ner stridsyxan

jag förstod alls inte vad du menade

jag måste sett frågande och konstig

ut, du började rabbla en massa som

jag inte förstod, när du upptäckte det

gav du mig en blick, som fick mig att

rysa

 

varför känner jag så här just nu, varför

kommer det som för länge sedan fick

mig att rysa upp nu, kan det vara för

att jag tyckte mig se dig häromdagen

din kroppshållning som var speciell

lite kutig, armarna som vevade runt

när du tyckte att du hade något

viktigt att säga

 

ögonen som mötte mina när jag gick

in i affären, kändes väl bekanta jag

behövde bara köpa mjölk tog ändå

tid på mig gick runt i affären kollade

om jag behövde något mer till slut

kände jag mig tvungen att betala

mjölken och gå ut

 

du var på väg att gå hade en man i

sällskap ni såg ut att ha en väldig

diskussion, så det var säkert du

så var du förr gav dig in i diskussioner

vad det än handlade om

 

ni var på väg åt det håll jag skulle åka

så jag åkte åt andra hållet, tog mig en

tur med bilen innan jag åkte hem

efter den dagen har jag bara sett dig

på långt håll, det är jag tacksam för

har bara dåliga minnen av dig

 

 

anits 28 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-28 10:35



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jobbigt med den typen av "bekantskaper". Bra att diktarjaget undviker.
2012-06-30

  Bibbi VIP
Ja, vissa måste man bara dra sig undan.
2012-06-30

  Magica VIP
Nej, man kan inte "lägga ned stridsyxan" om det är den ena personen som gjort fel och inte kan med att stå för det, det uttrycket är alltför väl känt och den som säger det vill ofta skyla undan sina egna fel.
Vissa saker måste dessvärre förbli avslutade.
Känner igen mig. Väl skrivet!
2012-06-29

  Ljusletaren
Skönt att lätta hjärtat *bra*
/kram
2012-06-28

  ResenärGenomLivet VIP
Skriv av dej de dåliga minnena och lägg undan dom sen. Låt alla de positiva saker som du brukar skriva om fylla dej istället. Det är du värd. Kram...
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP