Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggad som BLÅTT. Elfte dikten av 12 - en på temat BLÅTT för varje månad till och med juli 2012. Ett naturligt tema för oss nära polcirkeln...




Juniblått (Tema BLÅTT)

 

 

Blått står för allt

Lyckans ljusblå

Sorgens blå

Universums blå

Picassos blå

Ja musikens blå...

The Blues

 

Juniblått

är allt detta

på en gång

tillsammans

med

det hoppfulla blå

hos en

blåklint




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-28 15:30



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Du avslutar arbetet med den blå färgskiftningen tema, börjar gula då?
Trevlig lö-sö.
Diana.
2012-06-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Flower Fairy was doomed from the Sun to be chicory.
Happy weekend
http://www.youtube.com/watch?v=4IN4YqVPpaI
Diana

2012-06-28

  Minkki VIP
Nå se, där kom den, liten och blå...
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström