Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över alla

Över alla världens hav ska jag tänka på dig,
I alla världens hav ska jag fälla en tår för dig,
Över alla världens stjärnor ska jag viska att jag älskar dig,
I alla världens länder ska jag kalla dig för min,
och när jag ser på månen så ska jag veta att du är en prins




Fri vers av Nikoh
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-28 21:38



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Varje liten stjärna är unik,,
och lyser alla på olika sätt.

Likaså ett litet sandkorn,,

en droppe,, i livets älv.


Väl fångade ord N.

/Jenny
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Nikoh