Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommardag

En sommardag
som visat sig från sin ljusaste sida
sol och värme

Spegelblank sjö
inbäddad i grönska
anblicken hissnar
det vackra berör




Fri vers av AA VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-29 00:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det vackra berör.
2012-06-29

    Birgersdotter VIP
Ljuvlig
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP