Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens strålar

Solens strålar
värmer en frusen kropp
som hukat under mörker och köld

Sakta tinas
den frusna kroppen
ett nytt liv gör entre




Fri vers av AA VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-29 00:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så är det... Skönt skrivet.
2012-06-29

    Birgersdotter VIP
Skön känsla...
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP