Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en sommardikt

Vårt välmående samhälle
som predikar en sanning
där tillväxt är mantrat
och hålla budget är normen
börjar vittra

Bakom retoriken
finns skuggsidor
där lever människor som kämpar
för att överleva

Vårt vämående samhälle
vill inte se
vänder bort blicken
då en annan sanning
förstör bilden

Konsekvenserna
av vägval
har förändrat strukturen
människor i marginalen
får skylla sig själva

Vårt välmående samhälle
stänger ute människor




Fri vers av AA VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-29 00:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord gäller nog hela året om. Tänkvärt.
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP