Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Njuter av solen

 

 

jag sitter i skuggan på altanen

ser hur hundarna njuter av att

kunna vara ute utan att inte

genast vilja gå in dom trivs

inte i regnet

 

idag regnar det inte solen skiner

sänder sina strålar värmer marken

där hundarna nu ligger den ena

i solen den andra skuggan invid

mina fötter

 

jag håller mig i skuggan undviker

solen som jag längre tål så bra

vad gör det skuggan finns där kan

jag njuta vackra sommardagar

som den idag

 

 

anits 29 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-29 23:46



Bookmark and Share


  ULJO
Skönt när solen äntligen visar sig
2012-07-02

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt med soliga sommardagar...
2012-06-30

  Anya VIP
Njuter med diktarjaget. En text som är tillfreds.
2012-06-30

  Ljusletaren
En helt härlig och harmoniska dag .. bra :-)
/kram
2012-06-30

  Bibbi VIP
Harmoni också hos mig.
2012-06-30

    ej medlem längre
Fint! Här lovar de regn idag å vi har marknad....
2012-06-30

  aol
en idyllisk dag i ditt liv vännen,
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP