Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sensus


det innersta protesterar mot dagarnas tomhet

men i midsommarnatten vaknade du

som om någonting hakat fast i dig
och låtit dig ana en riktning




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 588 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-30 12:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smeksamt dröjande och försiktigt hoppfull. Och bara så vacker.
2012-07-04

    ej medlem längre
men men åh

så jävla vackert och jag får inte fram mer

stum av beundran stillnar något i bröstet

tack
2012-07-01

  filosofian
så klockren i mig just nu.
2012-07-01

  desert star
midsommarnatten är den mest erotiska av alla nätter, BIG WTF dock
2012-07-01

    ej medlem längre
BRA Erik!
2012-06-30

    lenakarin
Kanske det bästa du skrivit..
Sparar.
Avskalat, mycket mycket talande..
2012-06-30

  cilax VIP
fin liten dikt
2012-06-30

    ej medlem längre
Seren skönhet.
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin