Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina glädjesptiare Tilde och Alva




EN GÅVA

 

 

det är tio år sedan den sista

 svåra operationen

snart nio år sedan

jag var färdigbehandlad

om ett år blir jag friskförklarad

från min cancer

så varje dag är en gåva

som jag vårdar ömt

och tar till vara

på det bästa sätt jag kan

genom att leva i nuet

 

 

anits 30 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-30 13:03



Bookmark and Share


    maija tuori
" Var dag är en sällsam gåva, en underbar möjlighet "

kraaaam..
2012-07-07

  ULJO
Fint förmedlat och med en fin bild
2012-07-02

  Eva Helene VIP
Blir rörd och glad över text och bild!
2012-07-01

  Ljusletaren
Underbart att få höra :-)
/kram
2012-07-01

  Elaine.S VIP
Det här är äkta livsglädje, sån man kan känna om livet inte varit så självklart.
2012-06-30

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, var dag är en gåva.
2012-06-30

  Bibbi VIP
Helt ljuvliga barnbarn Du har att vara stolt och glad över.
2012-06-30

  Bibbi VIP
Kram!
2012-06-30

  Larz Gustafsson VIP
Härligt!
2012-06-30

    Ken Cassel
Det gör du rätt i Stina!

Kram på dig!

Ken
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP