Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma

Mamma du har alltid funnits där och älskat mig för personen jag är
i mina svåraste dagar har du stöttat mig och sagt att allt kommer fixa sig
du har alltid lyssnat och trott på mig oavsett hur många gånger jag skrikit åt dig.
Mamma förlåt för hur jag varit mot dig
alla ord jag skrikit åt dig, alla nätter du somnat i oro,
Förlåt det va aldrig med meningen
men jag svär på allt att jag älskar dig och bättre mamma och bästa vän kan man inte få
Ingen är som dig.

Mamma jag älskar dig




Fri vers av Nikoh
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-01 12:01



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Vilken underbar text
till och om sin mamma.

Relationen mor och dotter.

Kram Jenny
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Nikoh