Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Lånad bild)




Regnets tårar

 

 

 

 

Regnet föll i samma takt

 

som mina tårar.

 

 

utan

 

 

 

uppehåll.




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-01 12:44



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP

Vemodigt och fint skriftat ...
2012-09-23

    Birgersdotter VIP
Vemodigt sorgsen
2012-09-22

  Lena Själsöga Keijser
mycket välskrivet
regn kan smärta
kan vara
vackra
i
befrielse
2012-09-09

  Ninananonia VIP
Berör...
2012-09-04

  Siggesdotter
Den känns...! Hoppas solen bröt igenom sedan och att lugnet kom...!
2012-09-04

  Änglaögon
Så fint i få rader!
2012-07-01

    ej medlem längre
Usch, så bra
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP