Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns

det finns ord så sällsamma att ingen vet vad de betyder

det finns sanningar så människoskygga att de förpassas
till stränder dit bara de förblindade,

utstötta går




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 551 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-07-01 18:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar mycket
2012-10-06

  Celticgirl VIP
så bra!
i all sin enkelhet :)
2012-09-12

    ej medlem längre
bra!
2012-07-06

  Veronika Forsberg
Jättebra! håller med! :)
2012-07-03

  AgnesP
En fantastisk liten dikt som utmanar och ger tankar. Tycker om.
2012-07-01

    lenakarin
Hm!
Underligt suggestiv text som väcker många tankar.
Bra!
2012-07-01

    ej medlem längre
Sylvasst.

/eller/

Sylvazzt.
2012-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Sanningen förpassas alltid ut i periferin för att den är impopulär och inopportun.
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin