Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här

Det här är platsen
där hjärtat sjunger,
sväller, dunkar,

flödar över.

Det är här
längtan svävar,
matas, växer,
flammar upp.

Här
ska min styrka blottas
i den flämtning

du väntar på.




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-02 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke