Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrade i skogen och såg dig

Varför döljer du

din kropps underbara konturer

du som väcker mig ur drömmen upp.

Jag såg dig en gång

men sedan du försvann

Kan aldrig glömma det jag såg

när jag hade dig nära.

Men du vände dig om

och försvann där älvens brusade.

Du gömmer dig någonstans

där huldra och vittra har sitt rike.

Men kom nu fram

till vandraren som väntar

längtar och trånar.

Låt oss uppleva

det vi båda längtar

tillsammans där.

Jag vill ge mig till huldra

om det är det du är,

ge mig i ditt våld

att för evigt njuta vällusten

i din famn.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-02 14:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och berörande poetat
2012-07-04

  Magica VIP
Magiskt, bra skrivet!
2012-07-03

  Maj-Lis VIP
Så vackert att läsa...om dina drömmar
2012-07-03

  haw
underbart att läsa, mycket vackert
2012-07-02

    ej medlem längre
Mycket Vacker Poesi ...
2012-07-02

  Ritva
härlig dikt, stor längta, bra innehåll. gillar
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP