Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Screw you glassbilen.

Glassbilen är här i krokarna,
och de slog mig,
min enda tanke var; "Jaha, så den åker här i området."
jag vart inte ett dugg glad av glassbilens ljud,
nynnade inte,
nu lurar vi barn,
nu lurar vi barn,
på deras veckopeng.

Det fick mig att känna mig fantastiskt gammal.

Screw you glassbilen!




Fri vers av Iskall
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-02 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iskall