Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 76 (Jag anträder en ny fas)

 

 

 

Jag saknar lugn

men inte ro

 

Jag saknar tid

men inte råd

 

Jag vankar av

men inte an

 

Jag lägger till

men inte ut

 

Jag anträder en ny fas

för jag har nått den tidigares

slut




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-02 22:18



Bookmark and Share


  Minkki VIP
välutrustad för den nya fasen
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström