Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig till ett sagoland!

Jag känner mig ensam,jag känner mig svag & jag vill bara andas ett sista andetag.Detta är inte ett sagoland med lyckliga slut, utan verklighet!Men jag ligger här & drömmer mig bort....

Ta mig till ett sagoland, ge mig vingar så jag kan flyga uppe i de blå & ge mig något speciellt att vänta på.
Låt aldrig tiden ta slut i detta underbara sagoland,utan ta min hand & njut så mycket de går. Bli inte ledsen & fäll en tår,jag känner på ditt mjuka & vackra hår.

När jag vaknar igen är jag tillbaka i skiten & jag känner mig så j*vla sliten!




Fri vers av Angel♥
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-03 22:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
drömmar är härliga, men nackdelen är ju att verkligheten kommer igen
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Angel♥
Angel♥