Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker...

Vacker de är du.
Vacker som en tärna,ja hon som tänder en stjärna.
Vacker är du,ja han som jag minns och som alltid finns.
Vackra är ni alla på ert sett!
Vacker de är du.




Fri vers av Angel♥
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-27 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel♥
Angel♥