Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan förvinner och Ljuset vinner

Ensam i ett rum med hat,i ett mörker omkring mig.
Jag vill bara ut,långt bort från mörkret.
Jag blundar och genast håller du om mig,och ljuset lysser.
Glädjen och värmen,närheten och kärleken lyser rakt in i mitt hjärta.
All j*vla smärta försvinner och ljuset de vinner!




Fri vers av Angel♥
Läst 617 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-27 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel♥
Angel♥