Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i ett mörker

Ensam i ett mörkt litet rum.
Rummet du & jag älskade i,
men som nu är ett minne blott.
Du lämnade mig för en annan tjej.
Tjejen som du hade glömt bort,
men som plötsligt en dag bara dykt upp i ditt huvud.
Bara sådär liksom.

Känslan av att vara ensam kom tillbaka,
den smög sakta upp för min ryggrad.
Den va kall.
De va precis som jag kände mig,
kall & ensam!




Fri vers av Angel♥
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-04 20:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen mig i den känslan. Kyla och ensamhet... Bra skrivet!
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Angel♥
Angel♥